• darkblurbg

Bij MK27 Strafrechtadvocaten bent u aan het juiste adres voor gespecialiseerde strafrechtadvocaten in de omgeving van Delfzijl. Wij kunnen u bijstaan tijdens onderzoeken en behandelingen van alle strafzaken.

Direct contact opnemen

Strafrechtadvocaat nodig in omgeving Delfzijl

Bent u aangehouden? Moet u op verhoor komen bij de politie en bent u woonachtig in de omgeving van Delfzijl? Regel zo snel mogelijk een deskundige strafrechtadvocaat die alle juridische kennis en ervaring in huis heeft.

Wat doen wij als strafrechtadvocaten? 

Wij kunnen u bijstaan tijdens het onderzoek door politie en justitie en behandelen alle type strafzaken. Hierbij kan het gaan om diefstal, fraudezaken, zedenmisdrijven, geweldsdelicten, drugszaken (Opiumwet) of verkeerszaken (Wegenverkeerswet) etc. Kortom; voor alle zaken binnen de strafwetgeving kunt u terecht bij onze strafrechtadvocaten met strafzaken uit omgeving Delfzijl.

Over MK27 Strafrechtadvocaten

Onze strafrechtadvocaten kunnen zowel minderjarigen (jeugdstrafrecht) als volwassenen bijstaan. Wij behandelen vaker zaken in de buurt van Delfzijl. Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Groningen. Alle advocaten bij MK27 zijn gespecialiseerd in het strafrecht en lid van de specialisatievereniging voor strafrechtadvocaten (de NVSA).

Contact met MK27 Strafrechtadvocaten

Strafrechtadvocaat nodig in de omgeving Delfzijl? Neem gerust telefonisch contact met ons op of maak gebruik van ons contactformulier.