• darkblurbg

Kantoor

MK27 Strafrechtadvocaten (tot 1 januari 2021 Eckert van Linde van der Zee Advocaten) is een kantoor met zeer ervaren strafrechtadvocaten en is gevestigd in een karakteristiek pand in het hart van Groningen aan het Martinikerkhof, op korte afstand van de rechtbank.

 

 

MK27 Strafrechtadvocaten is een gedreven kantoor, met specialistische kennis op het gebied van strafrecht. Al onze advocaten zijn gespecialiseerd in het strafrecht en zij zijn allemaal lid van de specialisatievereniging voor strafrechtadvocaten de NVSA.

Wij staan u bij tijdens het onderzoek en behandelen alle strafzaken: van eenvoudige diefstallen bij de politierechter tot complexe strafzaken bij de meervoudige kamer, het gerechtshof of de Hoge Raad der Nederlanden. Het kan gaan om fraudezaken, economische delicten, zedenmisdrijven, opiumwetdelicten, geweldsdelicten, mensensmokkel, vermogensdelicten, ambtsmisdrijven, wegenverkeerswetzaken. Kortom alle zaken die binnen de strafwetgeving vallen.

Dit geldt zowel voor minderjarigen (jeugdstrafrecht) als voor het strafrecht voor volwassenen.

Indien u wordt verdacht van een misdrijf, dan kunt u op ons kantoor terecht voor een advocaat die u op deskundige wijze door het strafrechtelijk onderzoek en het proces begeleidt.