• darkblurbg

Word jij onze nieuwe collega?

Word jij onze nieuwe collega?

Bij MK27 werken vier gedreven strafrechtspecialisten en zij staan open voor uitbreiding. Ben jij meester in de rechten en wil jij graag als zelfstandig strafrechtadvocaat werken bij een gespecialiseerd noordelijk strafrechtkantoor? Dan kun je contact met ons opnemen, bij voorkeur via e-mail. Gelet op onze praktijk heeft ervaring als strafrechtadvocaat (een (bijna) afgeronde beroepsopleiding strafrecht) onze bijzondere voorkeur.

Onze nieuwe naam: MK27 Strafrechtadvocaten

Onze nieuwe naam: MK27 Strafrechtadvocaten

Met trots presenteren wij u onze nieuwe naam. Per 1 januari 2021 gaat Eckert van Linde van der Zee Advocaten verder als MK27 Strafrechtadvocaten. Deze wijziging houdt verband met het toetreden van mr. H.L.P. Fauser tot de maatschap van het kantoor per 1 januari 2019 en het vertrek van mr. M.C. van Linde uit de advocatuur per 1 januari 2021. Bij een nieuwe naam hoort een nieuwe website en een nieuwe huisstijl. De kwaliteit is onveranderd. Als u verdacht wordt van een strafbaar feit, helpen wij u graag. U kunt ons bereiken op 050-3188750 of via info@mk27.nl.

Gerechtshof: afwijzing gratieverzoek (net) niet onrechtmatig

Gerechtshof: afwijzing gratieverzoek (net) niet onrechtmatig

Op 17 november 2020 heeft de het gerechtshof in Den Haag geoordeeld dat de afwijzing van het zesde gratieverzoek van de tot levenslang gestrafte Loi C. niet onrechtmatig is. Eerder kwam de voorzieningenrechter in Den Haag op 30 september jl. tot een ander oordeel. De Staat had tegen dat vonnis hoger beroep ingesteld.